top of page

Getallenlijnsticker


Op mijnwerkplekje.nl kun je een heleboel mooie materialen bestellen om in de klas te gebruiken. Al eerder schreef ik over hun wisbordjes, getal van de dag wisbordjes en splitshuisjes. Maar ze hebben nog veel meer! Zo ook deze getallenlijnstickers.

De getallenlijnstickers zijn makkelijk op de tafels van de kinderen te bevestigen. Voor de kinderen in groep 3 is zo'n getallenlijn tot 20 fijn om voor je te zien. Het kan ze helpen bij het leren rekenen, het is een visuele ondersteuning voor veel kinderen. Fijn is ook de 5-structuur die op de getallenlijn is aangegeven.

Daarnaast kun je er ook leuke opdrachten mee doen! Je kunt op de sticker schrijven met een whiteboard-stift en dit dan ook weer wissen. Zo kun je de kinderen op een leuke manier sommen laten uitrekenen. Op mijnwerkplekje.nl staat ook een filmpje met een kleine instructie hoe je dit kunt aanpakken.

De kinderen vinden het erg leuk. Ze zijn actief betrokken bij het uitrekenen van de sommen. Ook leuk dat iedereen tegelijk mee kan doen, dat vind ik echt een groot voordeel van de wisbordjes, etc.

#rekenoefening #rekenen #mijnwerkplekje #wisbordje #sommenuitrekenen #visueleondersteuning

bottom of page