top of page

Frisse ananassen


In de zomer word ik altijd zo blij van vrolijke dingen, daarom werd ik ook zo blij van deze frisse ananassen. Ik was lekker even aan het speuren op Pinterest onder het thema zomer en daar kwam ik deze ananassen tegen. Ik vond ze super leuk en dacht die wil ik met mijn kids maken! Ik merk namelijk dat de kids er ook blij van worden als ze zo'n toffe kleurplaat krijgen.

Er is alleen één klein nadeel... als je de kleurplaat wilt downloaden moet je een klein bedrag (±€2,-) betalen. Het is echter wel zo dat je de kleurplaat dan voor altijd hebt, dus het wel elk jaar kunt gebruiken! Ik heb me rot gezocht op internet naar een andere kleurplaat die hier op lijkt, maar niks gevonden. Dus uiteindelijk dacht ik, die €2,- is het wel waard.

Ik heb de kinderen de ananassen laten inkleuren met felle stiften. Ik heb het eerst met ze gehad over wat felle kleuren dan zijn. Vervolgens gingen ze lekker aan de slag. Toen ze klaar waren heb ik de tekeningen voor ze uitgeknipt (omdat het knippen van die stekels toch nog wel erg lastig voor ze is) en ze op het raam gehangen. Wij hadden in de zomer een vrolijk uitzicht om naar te kijken!

Je kunt de ananas downloaden op de volgende website: Scribble & Stitch

#ananassenkleuren #tekenen #zomer #zomerseananas

bottom of page