top of page

Helpende hand


Al eerder plaatste ik een bericht over een bedankje voor een helpende hand in de klas. Dit jaar wilde ik mijn bibliotheekouders (die elke keer voor mij naar de bibliotheek gaan om nieuwe boeken te lenen voor in de klas) bedanken voor al hun hulp. De tekst helpende hand vond ik erg passen, want dat zijn ze echt. Het scheelt mij enorm veel tijd om niet steeds heen en weer naar de bibliotheek te gaan om daar boeken te moeten uitzoeken. Wel zie ik dat de kinderen met meer plezier lezen omdat de boeken steeds wisselen en ze de boeken uit de boekenkast op school op een gegeven moment allemaal wel gehad hebben.

Toch besef ik mij goed dat dit voor ouders ook veel tijd kost en daarvoor wil ik ze graag bedanken. Vorig jaar gaf ik mijn bibliotheekouders een plantje tijm (thank you for your thyme). Dit schooljaar gaf ik dit cadeau.

Wat heb je nodig?

- Een handcreme en een nagellakje (gekocht bij Hema)

- En zakje (gekocht op https://kimya.nl) of inpakfolie

- Label helpende hand (hieronder te downloaden)

Doe de handcreme en het nagellakje in een zakje of pak het in in inpakfolie. Print het label uit en bevestig deze op het zakje of maak hem met een lintje vast aan je cadeau.

Download het label hier

Helpende hand

Klik hier als bovenstaande link niet werkt

Helpende hand

#helpendehand #bedankje #bedankt #eindeschooljaar

bottom of page